maanantai 6. toukokuuta 2013

Turvallisesti kotona

Joukkue saapui kotiin onnellisena ja kiitollisena. Upea reissu ja upeat kisat ovat takana päin ja ensi viikolla alkaa uuden kauden treenit ja suunta kohti uusia tavoitteita. Luvassa on mahtava treenikesä ja uusien taitojen opettelua. 

Kuvia matkalta tulossa pian!


torstai 2. toukokuuta 2013

Lomaelämää Clearwaterilla

Joukkue on viettänyt tämän viikon Tampan Clearwaterilla. Ohjelmassa on ollut rannalla makoilua, shoppailua ja jopa treenaamista. Allas- ja rantastunttien lisäksi joukkue kävi stunttailemassa ja tekemässä akroa paikallisen Brandon allstarsin upealla gymillä. Siellä huomasi ettei enää tarvinnut säästellä kisoihin. Urheilijat kokeilivat huimia uusia juttuja uusien stunttiparien kanssa ja tekivät hienoja akroja. Uudelleen gymille päästään tänään torstaina. Uusina stuntteina mm. Double upeja ja puolivoltteja.

Iltaisin olemme käyneet yhdessä syömässä ja uusille vaatteille on ollut heti käyttöä. Koko joukkue tykkää Jenkkiruuista, pojat tilaavat usein listan suurimman pihvin tai annoksen ja tytöt pääsevät maistelemaan herkullisia annoksia toisiltaan. Hurjimmat ovat päässeet maistelemaan erikoisia mereneläviäkin.

Hotelli on mainio sen allasalueen ja rannan välittömän läheisyyden takia. Tarjolla on myös aamiaisravintola ihop sekä ilmainen kahvi. Henkilökunta ja paikalliset ovat kiinnostuneita kuulemaan cheerleadingistä ja Suomesta. Iso joukko urheilijoita herättää kiinnostusta myös ruokapaikoissa ja kaupoissa.

Takaisin kotiin lähdetään loppuviikosta vaikka tekemistä riittäisi pidemmäksikin aikaa. Pieni porukka kävi pelaamassa golfia (golfautot oli vuokrattu ja peli pelattiin Floridalle epätyypillisessä vesisateessa). Osa tyytyi minigolfiin (Radalla nähtiin meidän toimesta mm. Arabivoltti).